fredag 12 augusti 2011

A little bit off that, a little bit off this


Elin Josefine Cannerbo


Jaa nu har det varit sådär gymt dålig uppdatering igen, men de känns endå inte som någon bryr sig eller läser & allra minst kommenterar, så bloggen blir nog ett minne blott snart.

Men iaf, förra onsdagen allså den 3 augusti så blev de utgång med Sofia, blev att föra hemma hos henne på hennes underbara balkong/uteterass ( you name it) . Och pratade ut om de mesta, vilket kändes jävligt bra. Sen bar de av mot stan & krogen 54, och jävlar va folk de va ute. Visst det var onsdag & lilllördag men trodde endå inte de skulle vara såpass mkt som det var. Men det var jävligt roligt, vi dansade & träffade endel sköningar att prata med & tyvärr vissa skummisar, sen var man bimbo också. But how cares?

                              

                             

Sen tog vi en korv innan vi drog vidare mot whiteroom, & träffade två södertäljebor i kön som man hängde endel med under dom berömde hockeytiderna, så hängde med dom lite. Sen flängde vi runt på dansgolvet lite & Sofia träffade en snubbe från hennes msn ute, lite roligt så vi hängde med honom och hans polare som tyckte jag skulle visa min bröstpiercing, men de kunde han fetglömma :D Sen vid 05.00 blev de donken såååklart sen hem o täcka i Sofias säng, underbart!

Dagen efter var vi nåååågot sega, så låg o degade sen stund sen blev de stan & SUUUSHI!

                             
                             

På kvällen/natten sen kom Anders över & var sådär supegullig/mysig som bara han kan vara. Snacka om att vi ska skaffa en chiuhauha ihop, tveeeeksamt va. haha! Sen har de väl inte hängt så mkt vi har flängt hit & dit som vanligt. Sen fyllde sötaste Wilma 2 år i söndags så vi var där på middag i lördags :) Sen nu i onsdags va syrran med familk hembjuda till Anders i kungsängen , så jag lagade inbakad lax. Det blev jättelyckat & var jättetrevligt :) Så blev de ikea en sväng o inhandla nyyy säng, yyeyeyy!

Och igår blev de bio med Angelica, vi såg "bridesmaids", den va jätterolig faktiskt :) Riktigtjej film, och de roligaste me de va ju att killen brevid oss garvade mest av alla haha :D

Ne nu måste jag göra mig iordning för ja ska iväg & fika med Sofia!


                             
                                                                       ILY

LillefiiiseN
/ Be what you wanna be, make no excuses

3 kommentarer:

  1. Noo inte ta bort bloggen! Blogga mera mera mera!!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Sofia, ta in bort bloggen! och skönt att middagen blev lyckad och att du inte stressade ihjäl dig själv. <3

    SvaraRadera
  3. Håller med inte sluta blogga, vill ha fler inlägg :-)

    Ja Sofias balkong/terass ser ju bara för härlig ut. Fina kort på er, jättefint det där ditt hår blåser elr vad man skall säga :-)

    Ja det var trevligt att få komma till kungsängen även om det var en bra bit ;-) Och maten var som sagt riktigt god.

    SvaraRadera