tisdag 4 oktober 2011

Sur-tisdag


Idag är det tisdag även kallad surtisdag på jobbet. För tisdagar är en sån onödigdag, måndagar passerar bara förbi i princip tisdag då bara är man sur/trött &seg, onsdagar då har liksom halva veckan redan gått & torsdag är iofs rätt sega dom med men då går man runt o tänker, "Det är fredag imorgon" & på fredagar längtar man tills klockan slår 4 och de är heeeelg haha ^^ Men det är ju även kanelbullensdag idag om de nu är någe speciellt haha.

Vad har hänt sen sist?? Jo i torsdags fixade Saga naglarna på mig det blev så sjukt jävla bra. Hon är grym :) Så om ni är sugna på fixa era naglar kontakta henne, hon håller på att lära sig så hon tar bara 50 kr för fixa dom. Dock kommer det höjast när hon lärt sig ännu mera! Fredagen blev bara lugn & i lördags städade vi i lägenheten, va enheldel jobb men gick ganska fort endå förutom köket som stackars pappa tog han om. Det var tydligen superäckligt..

På kvällen på lördagen drog jag & Anders hem till syrran på 30-årsfest. Det var mkt folk & så jävla lyckat. Alla var glada, dansa, lekte lekar & var jäävligt fulla. Syrran är ju bara roligast när hon är full allså ;) ne faen det var riktigt kul. Dock blev inte min fylla bättre av att åka bil hem sen (är åksjuk i vanliga fall) så det var toan som gällde när ja kom hem, men Anders var världens sötaste & tog hand om mig så det var inga problem.

Annars har de väl inte hänt så mkt, var nere på stan en snabbis idag & kollade på när Saga tatuerade sig, man blir ju så jäävla sugen själv. En sväng förbi Max hann ja oxå för att hälsa på Marika blir ju alldeles försällan men vi snackar om att dricka lite på lördag , så vi får se :)

 Nu sitter ja iaf här med hårfärg i håret & väntar på Anders. Jag ska tvinga han att titta på "Desperate housewives" med mig som har premiär idag, höhöh ;)


Är så jävla trött på människor som sitter & antar
en jävla massa utan att ens ha försökt ta reda på fakta


LillefiiiseN
- My liiife is AWESOME

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar