måndag 25 oktober 2010

I’ll be fine

Vart ska man börja? Att säga att ja inte alls har lust att blogga nuförtiden men ja gör de tydligen endå eftersom ja sitter här o skriver, kanske mer för att alla läser inte ska bli så förtvivlade ;P Robin var här i helgen och det var de enda som var bra med helgen, orkar inte gå in på de mer än att de bara sög.

Idag har ja som vanligt gått på promenad med Lina, även om det var kallt var de lika trevligt som alltid. Efter det var de bara hem o sätta upp håret, äta frukost sen ner på stan till "Proffice" på gruppintervju. Det gick barabra, det var en trevlig grupp. Vi fick fylla i massa papper och dom berätta om företaget o dom olika skiften osvosv. Sen skulle vi vara två o två o intervju varandra och sen skulle vi presentera det för dom andra i gruppen.
Jag var med en kille som hette Carl, en glad o trevligkille så det var inga problem. Fixa de där på nolltid o satt o snacka om massa annat ist.

När ja kom hem stod mamma o bakade bullar, det luktar ju så jäkla gott! Men ja klarade av att stå emot frestelsen. Vid 5 tiden åkte ja,Lina & lilla Alvin ner på stan för att leta efter en overall till Meja och den första vi såg var oxå den vi köpte haha. Jag kollade även efter en pälsmössa men ja tycker "öronen" på mössorna va för korta skulle vilja att dom var lite längre.
När ja väl kom hem gjorde jag mumsig mumsig mat till mig, lite får man lyxa till de ibland!

Ne nu ska jag titta klart på "Svenska hollywoodfruar".

                                 
                                                            I don't wanna be a fat kid all my life.


PööössS
/ I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine

2 kommentarer: